Vintermässa på Backamo Husvagnscenter 13 -14 januari

vintermässabackamoomslagsbild

Vi smäller av årets första helgöppet med Vintermässa den 13-14 januari mellan kl.12-15 på Backamo Husvagnscenter. Med galet bra erbjudanden på nya husvagnar och husbilar men framförallt på 2023 års modeller då vi gör plats för våra 2024 fordon på gården blir det ett ypperligt tillfälle att säkra din husvagn eller husbil till våren.Vi bjuder på vinterförvaring om du köper ditt fordon under januari/februari. Vi bjuder på gofika och kaffe och finns på plats för att guida dig bland vårt breda utbud av fritidsfordon.

Vintermässa 13-14 januari, kl. 12-15

Lagerutförsäljning 2023 års modeller

Så snart jul- och nyårsstöket är över börjar tankarna på vår- och sommarplanerna. Vi startar igång året med lagerutförsäljning av 2023 års modeller av Polarvagnen, Weinsberg & SunLiving för att göra plats för 2024. 

Gör ett klipp idag och var redo till påsk. Köper du en husvagn eller husbil under vintermånaderna så bjuder vi på vinterförvaringen fram till våren när du hämtar ditt fordon.

Mässerbjudande på nya Weinsberg husvagn & husbil

Men snart kan vi.....

Polarvagnen firar 60 år som husvagnstillverkare. Det firas med två jubileumsserier, Blackline och Blueline. Med det nya året här hintar man om fler nyheter. Inom kort kan vi avslöja mer, skriv in 13-14 januari i kalendern då vi kör vintermässa så berättar vi mer!

Beställ en Polar 2024 under vintermässan (t o m 24 januari 2024) så bjuder vi på valfria tillbehör värda

30 000 kr.

Utvalda begagnade fritidsfordon

Under vintermässan har vi även kampanjpriser på utvalda begagnade husvagnar och husbilar i lager. Erbjudandet gäller t o m 24 januari.

Nyheter från oss

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?