Polar presenterar nya planlösningar på Blackline & Blueline

Köket med sin vinkelkök och nya luckor och en glimt av divansoffan. (590 FWL Blackline)

I år firar Polar husvagnar som bekant 60 år som husvagnstillverkare. Med anledning av det har man tagit fram två jubileumsserier, Blackline & Blueline som presenterades på Elmia i september 2023. Med 2024 här så bjuder man på två extra nyheter, två nya planlösningar. En 590 FWL Blackline och en 650 BQDA Blueline. Vi har fått några förhandsbilder på 590 Blackline som du kan ta del av nedan.  

Den 13-14 januari har vi årets första visningshelg med galet bra erbjudanden på nya husvagnar och husbilar samt utvalda begagnade 

Två nya planlösningar

Lagerutförsäljning 2023

Just nu pågår en lagerutförsäljning av våra 2023 års modeller av Polar husvagnar. Vi gör plats för 2024 års modeller. Passa på, vi har ett par Edition vagnar kvar. Edition är en utgående serie, så först till kvarn.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?