Weinsberg 2022: Weinsberg CaraOne 480 QDK, barnkammarvagn

Nu(!) har vi fått hem vår första Weinsberg 2022 husvagn för visning. En rykande het Weinsberg CaraOne 480 QDK från fabrik. En modell mindre och välplanerad barnkammarvagn, smidig att dra med sig på familjens äventyr. En lätt resevagn utrustad med det du behöver för att ta dig ut på upptäcksfärd, anrikt märke, byggt av Knaus Tabbert koncernen med många års erfarenhet och kvalitetsfokus.

Weinsberg husvagnar är ett av de märken som procentuellt ökat mest i försäljning senaste året. En snygg vagn, med flera olika planlösningar och storlekar i sitt utbud, det finns något för alla. Fokus ligger på resandet och upplevelsen. Vagnen är utrustad med det du behöver och inte massa extra tekniska finesser. Det innebär att du kan köpa en sprillans nya husvagn med en av marknadens längsta garantier fr: 185 100 kr och uppåt. 

Weinsberg CaraOne 480 QDK

En kompakt lätt resevagn med plats för hela familjen utan att behöva bädda upp och ner. Utrustad med stort kylskåp, separata sovdelar och en bäddbar dinettegrupp i mitten innebär att du har allt du behöver med dig. Utrusta med utvändig dusch, cykelställ på draget och extra USB uttag för fler laddstationer, valmöjligheterna är många. Prata med oss på Backamo Husvagnscenter vilka dina önskemål är så hjälper vi dig att ta fram den perfekta lösningen för dig. 

Gå till annons för denna Weinsberg CaraOne 480 QDK

Ta en rundtur i en CaraOne 480 QDK

Inför 2022 har Bergholm, importör av Weinsberg tagit fram ett stort antal ”Walk through” videos av Weinsberg husvagnar och husbilar. Ett perfekt sätt att uppleva de olika modellerna hemma i soffan. Använd filmreglaget för att pausa, gå tillbaka för att syna en specifik del av fordonet och hitta din planlösning.

Bygg din egen Weinsberg

Du har väl inte missat att du enkelt kan bygga din Weinsberg husvagn eller husbil med deras konfigurator. Ett enkelt sätt att utrusta den efter dina behov i hemmets lugna vrå. Ta sedan med dig koden specifik för din konfiguration och mail/lämna över till din säljare på Backamo Husvagnscenter som plockar upp den och tar fram en offert.

Med konfiguratorn kan du samtidigt som du bygger  din vagn eller husbil följa hur viktökningen påverkas av dina tillval. Ett perfekt sätt att ha kontroll på lastvikten.

Gå till Weinsbergs konfigurator här

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?