Polarvagnen 2022 är nu live!

_1SH2192-Redigera

Nu finns två stycken Polar 22:or hemma för vising hos oss på Backamo Husvagnscenter i Ljungskile. Utvändigt har man gjort en enorm förändring av linjer, design och utseende men fortsatt behållt Polars ID och hjärta. Under september månad bjuder vi in till VIP-kvällar där vi presenterar den nya Polarvagnen under trevliga och säkra former. Missa inte inte det. Länk till anmälan hittar du längre ned på sidan.

Varför välja en Polar?

Några av många anledningar att välja en Polar.

Marknadens tjockaste isolering

Polars unika bygg- och isoleringsteknikger vagnarna en fantastisk täthet. I en Polarvagn har väggar och golv marknadens tjockaste isolering på upp till 44 mm EPS. Isoleringen håller kyla,hetta och oljud utanför vagnen och i kombination med det väldimensionerade ventilationssystemet får ägaren en oslagbar inomhuskomfort.

60 år av erfarenhet

Snart har Polar tillverkat husvagnar i 60 år. Den breda och djupa kunskapen förs ständigt vidare till nya generationer. I fabriken i Dorotea finns både hjärtat och hjärnan – där tas nya innovationer och förbättringar fram, där utvecklas nya modeller. Och all inredning tillverkas från grunden i det egna snickeriet.

Test i klimatkammare

Varje enskild vagn genomgår ett täthetstest i fabrikens klimatkammare. Där utsätts den för 36 000 liter vatten och stormvindra under en timmes tid. Under tiden gör en kontrollant fuktmätningar inne i vagnen och säkerställer att alla kvalitetskrav uppfylls.

Polarvagnar 2022 hemma för visning

Med flera på ingång, fråga oss för mer information.

Polar 620 Edition, FWCA (fd. BKVK)

Polar 620 Edition FWCA, barnkammarvagnen med vinkelkök i den prisvärda editionversionen utan att tumma på kvalitet och PolarID.

Gå direkt till fordonsannons

Polar Original 650 BSA (fd. TRLB VK)

Polar Original, där du utrustar den med de tillval du önskar varken mer eller mindre. Denna BSA är gamla TRLB VK, det vill säga stor toalett & dusch bak, långabäddar och vinkelkök.

Gå direkt till fordonsannons

Polar Edition 620 BQD, 2022

Polar 620 BQD, 2022

Nyhet! i Editionserien, denna tror vi tveklöst kommer bli en succé i år med stort badrum & tvärstående queensbed.
Gå direkt till fordonsannons.

Demovagnar påväg in!

Tveka inte kontakta oss för mer info

Boka personlig visning av nya 22:an

Under september månad har vi genomfört ett antal VIP visningar av den nya 22:an. Hade du inte möjlighet att närvara är du varmt välkommen att boka en visning och presentation av nyheterna och vilka planlösningar som finns för just dig. 

Demovagnar

Under hösten/vintern rullar fler demovagnar in och vi kommer att bjuda in till en vintervisning av vår mest självklara året-runt-vagn. Håll utkik efter inbjudan!

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?