OPEN DEALER DAYS: Ta en digital rundtur i en Weinsberg av ditt val

_1SH3585

OPEN DEALER DAYS  I  Den 8  till 30 september pågår OPEN DEALER DAYS hos oss på Backamo Husvagnscenter. Förmånliga priser på Weinsberg husvagnar, husbilar och vans årsmodell 2022 om du säkrar ditt fritidsfordon nu. De nya årsmodellerna rullar in under hösten och vintern för visning, och i år kan vi erbjuda rekordmånga digitala proffsiga rundturer i fordon hemma i  soffan. Pausa, spola fram , backa och zooma in för att riktigt syna samtliga planlösningar för att hitta din favorit. Därefter kan du skräddarsy ditt fordon i konfiguratorn på egen hand eller tillsammans med din säljare.

Välkommen in till oss på Backamo Husvagnscenter för att säkra din Weinsberg husvagn, husbil & van inför 2022. Nedan kan du ta del av Open Dealer Days erbjudanden. Prata med oss så hjälper vi gärna till att guida dig till ditt drömfordon.

ERBJUDANDEN OPEN DEALER DAYS 2022

Vid köp av husbil spara upp till 50 000 kr

När du köper en husbil får du en presentcheck till ett värde av 30 000 kronor att köpa valfria tillbehör och specialutrustning för. Samtidigt lämnas upp till 60% rabatt på utvald specialutrustning vilket gör att du totalt kan spara hela 50 000 kronor på ditt köp.

Upp till 60% rabatt på klimatanläggningar

Passa på att inhandla en klimatanläggning till din husvagn, husbil eller campervan under Open Dealer Days. Vi lämnar upp till 60% rabatt på ett brett urval av anläggningar som ger effektiv kylning, avfuktning och uppvärmning. (Erbjudandena på klimatanläggningar och litiumjonbatterier kan inte kombineras.)

Upp till 60% rabatt på litiumjonbatteri

Under Open Dealer Days får du upp till 60% rabatt på utvalda litiumjonbatterier för ökad kapacitet och snabb laddning. Prata med din återförsäljare för att hitta rätt för ditt fordon och dina behov. (Erbjudandena på klimatanläggningar och litiumjonbatterier kan inte kombineras.)

Vid köp av husvagn spara upp till 35 000 kr

Vid köp av husvagn får du en presentcheck till ett värde av 15 000 kr att köpa valfria tillbehör och specialutrustning för. Samtidigt lämnas upp till 60% rabatt på utvald specialutrustning vilket gör att du totalt kan spara hela 35 000 kronor på ditt köp.

Ta en rundtur i Weinsberg husvagnar

Weinsberg CaraOne 390 QD
Storsäljaren
Weinsberg CaraOne 480 QDK
Barnkammarvagn
Weinsberg CaraCito 470 EU
Gasolfri elvagn

Ta en rundtur i Weinsberg husbilar

Weinsberg CaraSuite 700ME
Långbäddar, taksäng  & stort garage
Weinsberg Cara Compact 600MF
Ny planlösning i europas mest såld husbilsmodell
Weinsberg CaraHome 650 DG
Alkovbil, familjebil

Ta en rundtur i en van / plåtis

Weinsberg CaraBus 630 ME
Långbäddar
Weinsberg CaraTour 600ME
Tillval Pop-up tak
Weinsberg CaraBus 600 MQH
Liten och rymlig

Skräddarsy din Weinsberg

Nu kan du skräddarsy din Weinsberg husvagn, husbil eller van via konfiguratorn. Välj modell, planlösning och därefter dina tillval. Samtidigt får du löpande information om vikter & kostnader.

Spara sedan ned din konfuguration och ta med till din Återförsäljare som tar fram en offert och kompletterar med ytterligare eftermonteringar vid behov.

Importörens uppmaning

Säkra ditt semesterfordon inför 2022 nu.

Inställda mässor och extrem efterfrågan får husvagns- och husbilsimportören Bergholm att ställa om och genomföra sin största satsning någonsin för att säkra campingsugna svenskars semesterbehov. Under kampanjen Open Dealer Days den 8-30 september visas ett stort antal nya fritidsfordon från modellåret 2022, digitalt via väljdinsemester.se och hos återförsäljarna. Och den som vill ha ett nytt fordon till nästa sommar gör klokt i att inte vänta, för efterfrågan är stor över hela Europa.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?