Weinsberg husvagnar & husbilars modellprogram, nu på hemsidan!

weinsbergmodellprgram

Nu har vi lanserat Weinsbergs modellprogram för både husvagnar och husbilar direkt på vår hemsidan. Det innebär att du kan ta del av Weinsbergs kompletta utbud av husvagn- och husbilsmodeller och samtliga planlösningar samt specifikation direkt på vår hemsida, www.backamohusvagnscenter.se. 

Kompletterat med Weinsbergs konfigurator

Du hittar modellprogrammen i dropdown menyn under Husvagn respektive Husbil i huvudmenyn. Varje år när katalogen  uppdateras kommer även modellprogrammen uppdateras, ett miljövänligt och smart upplägg. Inte nog med det, så har vi även kopplat på en direktlänk till Weinsbergs konfigurator. Där har du möjligheten att bygga din egen Weinsberg husvagn eller husbil med de tillval som du önskar. Snabbt och enkelt har du sedan fått fram en specifikation helt efter dina önskemål som du kan skriva ut eller maila till oss för beställning.

Simple, Clever & Smart

Lagerstatus, Weinsberg husvagnar & husbilar 2021

Med en rekordhöst försäljningsmässigt i hela europa bakom oss, en vinter och vår som går mot nya försäljningsrekord så är det det dem husvagnar och husbilar 2021 som presenteras på hemsidan under nya husvagnar / husbilar och under inkommande husvagnar / husbilar i huvudmenyn som finns till försäljning. Hittar du ett fordon som du är intresserad av är det i år läge att slå till snabbt.

Klicka på bilden för att komma till Weinsbergs husbilsmodellprogram

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?