Husbilar i lager – Husbilssöndag

Omslag evenemang FB _ husbilssöndag weinsberg

Vårsolen skiner och sommardäcken åker på i en rasande fart. I minst lika högt tempo säljs husbilar runt om i hela Europa, så pass att produktionsplatser i fabrikerna nu är slut. Det innebär att det vi beställt hem är det som finns som utbud för att säkra din #swemester.  (Vi utökar  husbilssöndag med en extra söndag och inkluderar även 2 maj utöver 18:e & 25 april)

Kommande två (..psst tre) söndagar fokuserar vi lite extra på vår husbilar. Nedan har ni ett urval av de nya husbilar vi har hemma för visning. Under ”Inkommande” i huvudmenyn under Husbil hittar du de husbilar som ännu inte finns på plats. Dessa kommer vi gå igenom närmare under kommande vecka. Varmt välkommen söndag 12-15 för att kika på våra husbilar, samtliga står utomhus och vi har stora ytor som ger oss goda möjligheter att enkelt hålla avstånd. Som alltid tvätta händerna, använd handdesinfektion och stanna hemma vid symptom. Önskar du en digital visning av något av våra fordon, kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar dig.

Ett urval hemma för visning

Weinsberg Cara Core 700 MEG -21, med Alde

Missa inte vår helintegrerad Weinsberg Cara Core med sin tidlösa design, planlösning långbäddar och utrustad med Alde vattenburen värme. 

Länk till husbilsannons

Weinsberg CaraTour 630 -21, med lånbäddar

Weinsberg CaraTour 630 ME kommer med silvergrå modern inredning, långbäddar och rymlig förvaring under säng. Med din CaraTour har du allt med dig för att snabbt och enkelt ge dig ut på äventyr.

Länk till husbilsannons

Sun Living S75SC - 21
med Queensbed

Nyinkommande på gården, Sun Living made by Adria Mobil S75SC. Ljusa skandinaviska inredningsfärger med svarta matta ståldetaljer, vrålsnyggt. Denna modell är Queensbed planlösning, smidigt för båda att kliva i och ur sängen på var sin sida. Fiatbil med 9-stegs automat. Missa inte rundturen i denna längst ned på sidan.

Länk till annons

Vad ska jag tänka på när jag köper min första husbil?

Den stora frågan är alltid ”Hur har du tänkt campa?” Den kan svara på vilken utrustning som är avgörande, vilket värmesystem som är fördelaktigt, vilken planlösning som troligen passar er bäst. Så det bästa tipset är att så tydligt det går beskriva hur ni ser framför er att ni kommer resa och leva i husbilen. Det hjälper er en bra bit på vägen. Ta hjälp av din närmaste återförsäljare som guidar dig i ditt urval och beslut.

Weinsberg Cara Compact Pepper Edition -21, succébilen

Europas enskilt mest sålda modell. En ”hybrid” mellan husbil och plåtis. Smal som en plåtis men höjden som en husbil. Rymlig inuti och liten på ytan. Planlösningen på den sista Pepper vi har hemma är långbäddar.

Länk till husbilens annons

 

Sun Living S65SL

En mindre husbil med mycket plats för två. SunLiving S65SL är en rymlig bil för två med långbäddar och en smart soffgruppslösning.

Länk till annons

Weinsberg CaraSuite 700 ME, 2021

En rymlig, lagom stor perfekt bil för hela familjen. Långbäddar bak och taksäng fram. Tidlös och modern skandinavisk inredning. Representerar Weinsbergs värdeord, klokt, enkelt och smart. Det du behöver för dina äventyr. Obs! Denna kommer med vit front och Fiats 9-stegs automat.

Kommer in under maj månad. Se planlösning i Weinsbergs modellprogram (länk).

Tar dig till äventyret

Weinsberg husbilar finns som helintegrerat, delintegrerat, plåtis och alkov. Diverse planlösningar, och utrustningsnivåer beroende på ditt behov och dina önskemål. En husbil byggd på år av kvalitet och erfarenhet, utrustad för dig med fokus på äventyr, upplevelse och aktivitet. Husbilen är din bäste resevän och tar dig till äventyret.

Utforska världen med lätthet

Sun Living designar sina fritidsfordon för att hjälpa dig att utforska världen med lätthet. En enkel, smart inställning till design med beprövade funktioner och planlösningar med stort utrymme, praktiska egenskaper och hög komfort. Husbilar och vans som är enkla att äga och njuta av. Sun Living gillar att hålla det enkelt så att du kan fokusera på att utforska.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?