Kama Fritid katalogen 2021 är här!

kamakatalog2021

Nu är Kama Fritid katalogen 2021 lanserad. Fullspäckad med härliga nyheter i tillbehörsväg till din husvagn, husbil & van. Du kan bläddra i den nya katalogen digitalt (läs:miljövänligt) via denna länk till Kama Fritids 2021 katalog.

Backamo Husvagnscenter är en Kama Premium Dealer, det innebär att vi förutom att du kan beställa från Kama Fritids Order to Store funktion också kan välja delbetalning via Ecster. Samtliga Kama Premium kampanjer finns hos oss och som alltid kan 

Klicka på bilden för att bläddra i kamakatalogen 2021

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?