Exklusiv ROAD SHOW – Tabbert

ktg-tabbert-2020-2021-puccii-550e25_Sternenhimmel

Under vecka 7 rullar en exklusiv ROAD SHOW med fem Tabbert husvagnar in hos oss på Backamo Husvagnscenter i Ljungskile, en planslöning för alla behov. Man frontar med sitt flaggskepp Tabbert Cellini 750 HTD med slide-out. Wow, får sammanfatta den!

Samtliga husvagnar står ute för visning. Önskar du en privat visning slå oss en signal så bokar vi in en tid. Önskar du helst en digital visning med en säljare som guide, kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar dig. Passa på under vecka 7, sedan rullar ROAD SHOWEN vidare.

Tabbert Cellini 750 HTD - slide out

Här får ni följa med Husbil & Husvagn i en rundvandring i Tabberts vrålåk Tabbert Cellini 750 HTD med slide out. Observera detta är 2020 års modell, hos kan du under vecka 7 kika in i 2021 årsmodell.

Vill du bo i lyxsviten, men utan behov av roomservice? CELLINI är TABBERTs flaggskepp, med sitt unika designspråk och en perfekt matchning mellan teknisk fulländning och design i världsklass. CELLINI är ditt nya lyxiga hem på semestern. Ett tydligt ställningstagande när det gäller design och komfort, i sin strävan efter perfektion gör CELLINI ingen besviken.

Följande fem Tabbert finns på plats

Modellnamnen är länkade till www.tabbert.se. För att se samtliga fordonsannonser på vår hemsida klicka här.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?