Backamo 30 år jubileumsvagn I Polarvagnen

Backamo 30 år

Med Polars vinkelkök ugn & kompressorkyl är köket hjärtat i vagnen

Det var en självklarhet att utrusta vår jubileumsvagn från Polar med deras stora succé vinkelköket (VK). Vi fortsatte sedan bygga kring det och valde till ugn, kompressorkyl och micro. Köket blev hjärtat i vår Polar 560 CTH VK jubileumsvagn. Välkommen in.

Du är inbjuden att fira med oss hela 2021!

1991 öppnade Brynjar & Agir, deras första verkstad BG:s Husvagnsservice i Trollhättan. 1994 köper de f.d Backamo Motell. Bröderna flyttar verkstaden till Ljungskile och deras syster Linda ansluter och tillsammans bygger de upp vad som sedan kom att bli Backamo Husvagnscenter. 2017 sker både ägarskifte och generationsskifte, Linda (& Agir sedan tidigare) lämnar och Brynjar fortsätter driva Backamo Husvagnscenter nu tillsammans med sin dotter Brynja.

2021 fyller Backamo Husvagnscenter 30 år. Du är officiellt inbjuden att fira detta tillsammans med oss hela året.

Först ut presenterar vi vår Polar 560 CTH VK Backamo Jubileumsvagn.

Backamo 30 år

Polars mest sålda vagn

Polar är genom tiderna Sveriges mest sålda husvagnsmärke och Polar 560 CTH är deras mest sålda vagn. Det var en självklarhet att det skulle bli vår jubileumsmodell.

Tillval

Vinkelkök, ugn & micro

När vi började skissa på vår jubileumsvagn var vi alla rörande överens om att börja i hjärtat av vagnen, köket. Polars vinkelkök som gjort succé var en självklarhet. Det ger stora fina arbetsytor, mycket förvaring och estetisk snygga linjer. Vi valde att komplettera med ugn, kompressorkyl och micro och därmed erbjuda en komplett köksupplevelse som gör matlagningen till en njutning. 

Kompressorkyl & fryslåda

Vår Polar 560 CTH VK är utrustad med kompressorkyl från Thetford (modell T2175) med separat fryslåda i botten som vi är väldigt förtjusta i. Kompressorkyl är en stark fördel den varmare delen på året och för resor söder ut.

Färgskala

När du beställer en Polarvagn finns det några färg- och materialval att göra för att sätta din prägel på husvagnen. I köksdelen valde vi Thomas favoritkombination vita luckor upp till och Mekong Teak lådfronter nedtill. Ger en lyxig inredd känsla. Vi kombinerade med alternativet ”Grått kakel” som köksvägg och golvmatta ”Antikplanka” som går i varmare toner. Vi valde att mixa två olika textilier. Gardinerna och kuddar från ”Sandra” med soffdynor från ”Julia”. Det går att mixa och matcha textilier som tillval när du beställer din Polar för att göra den till din. 

Res som kunglighet #royalcamping

När du köper en av våra fem jubileumsvagnar ingår ett Royal Camping kit bestående av en uppsättning bäddset för två inklusive två prydnadskuddar  & en stickad pläd. Res som kunglighet, bara det bästa är nog. 

Många som stiger in i en 560 CTH blir förvånade över hur rymlig den är i förhållande till sin storlek. Här har du allting du behöver, stort kök, rymlig sittgrupp instegsgarderob och byrå med litet fönster.

Thomas Johlsson

Säljare Backamo Husvagnscenter, sitter med i Polars produktråd

Ta en rundtur

 

Välkommen in och ta en rundtur i vår Polar 560 CTH VK 2021 Jubileumsvagn. Det finns fem exklusiva exemplar av vår jubileumsvagn, kontakta oss för mer information, om du önskar en digital eller privat visning samt leveransdatum.

Polar 560 CTH VK

Gå direkt till husvagnsannonsen för mer detaljerad teknisk information och pris. Kontakta oss för en digital eller privat visning så tar vi fram ett upplägg som passar dig bäst. Har du ett inbyte tittar vi självklart på det. 

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?