Weinsberg I Välj din semester

IMG_0307 2

Vandring-, skid-, kultur-, kompis eller badsemester vad föredrar du?  Weinsberg husbilar och husvagnar är byggda i Knaus Tabberts toppmodern fabrik i Jandelsbrunn, Tyskland. Med lång erfarenhet av konstruktion säkras kvaliteten när de bygger Weinsberg lätta husvagnar, medelstora husbilar och plåtisar. Alla utrustade med det du behöver för att ge dig ut på ditt nästa äventyr.

Så, vilken semester väljer du? 

Vilken semester väljer du?

CaraCore

Weinsbergs helintegrerade husbil med Alde vattenburen värme som tillval. Med en tidlös design och skandinavisk inredning är det en modern vägkrigare som håller i längden. Finns i två olika planlösningar och storlekar med upp till 5 bäddplatser.

Helt enkelt vrålhet!

CaraSuite & CaraLoft

CaraSuite & CaraLoft är Weinsberg halvintegrerade bilar. En mellanstor husbil med Alde vattenburen värme som tillval. Skillnaden på Suite och Loft är att den förstnämnda kommer med taksäng fram. En tidlös design med skandinavisk inredning och utrustad med det du behöver för ditt nästa äventyr.

CaraCompact Pepper Edition

CaraCompact är compactliving när den är som bäst! Slim som en plåtis och rymlig som en husbil.

Denna tuffa vägkrigare räds inte någon terräng och det bästa av allt: du anar inte hur prisvärd CaraCompact är.

CaraCompact har gRP-tak som standard, vilket är ett optimalt skydd för alla väder. Den kompakta husbilens osynliga stänkskärmsinfästning understryker den överlägsna finishen för ett fordon i denna klass. Bredden på 220 cm gör att CaraCompact tar sig fram med lätthet både på smala vägar på landet och trånga gator i staden.

CaraHome

Här erbjuds 4-6 sovplatser med två separata sovutrymmen, en alkov som fungerar som myshörna/säng och med massor av förvaringsmöjligheter. Den flexibla planlösningen ger er möjlighet att själva utforma hur alla ska sova, med våningssäng som ett alternativ. Det rymliga köket är ett nöje att laga mat i, gott om förvaring och en rymlig sittdel där hela familjen får plats.

Det stora garaget har gott om plats även för den äventyrliga familjens nöjen. Här får både cykeln och skidorna lätt plats!

En bil för hela familjen!

CaraBus & CaraTour

CaraBus & CaraTour är campingbilar/campervans även kallade plåtisar. En plåtis är för äventyraren som reser mycket och vill ta sig till platser som nödvändigtvis inte är anpassade för större fordon. Compact Living, du har allt du behöver, sovrum, kök, badrum och matplats. Komplettera med solceller för fricamping, pop-up tak för fler bäddplatser, utvändig dusch för att enkelt kunna skölja av till exempel cyklar eller SUP.  

CaraOne & CaraCito

CaraOne finns i storlekarna 390 upp till 740. CaraOne är robust och smart, med upp till 8 sovplatser ger det gott om plats till den stora familjen. Extra spännande är årets nyhet den helelektriska CaraCito som kommer i fem olika planlösningar.

Weinsberg

Se alla Weinsberg husvagnar och husbilar hemma för visning via länken nedan. Under vintern/våren 2021 anländer fler redan beställda Weinsberg husvagnar, husbilar och plåtisar. Kontakta oss för mer information om planlösningar och storlekar på väg in.

Bygg din Weinsberg

Nu kan du bygga din egen Weinsberg husvagn, husbil eller plåtis och därefter kontakta din återförsäljare som plockar upp din konfiguration och beställer den åt dig. Vill du ha hjälp? kontakta oss direkt så sätter vi ihop din skräddarsydda Weinsberg efter dina önskemål. Besök konfiguratorn via länken nedan. 

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?