Öppettider jul och Trettondagen!

snö BGS

Som snön dyker den upp och förvånar oss varje år, julen! Vad hände, det var ju midsommar nyss? Det galna är innan vi vet ordet av är det nytt år och vi börjar planera för vårsäsongen. Det går fort när man har roligt säger dom. Men först skall vi alla ta oss lite julledighet med bland annat skidåkning, god julmat och  ledig tid med familj. Sedan tuffar vi igång Trettonhelgsveckan redan den 4 januari och har öppet 10-17. Vi släpper lite Trettonhelgserbjudande inom kort, prenumerera på vårt Nyhetsbrev för att vara säker på att ta del av dessa. Det gör du enkelt längst ned på hemsidans  första sida.

Avvikande öppettider jul & nyår

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?