Första två Sun Living husbilarna hemma!

s-series-landscape-cover

Premiärlansering av Sun Living husbilar. Äntligen är de två första husbilarna på plats hos oss på Backamo Husvagnscenter i Ljungskile. Sun Livings fordon har tillverkats av Adria Mobil i över femton år på deras toppmoderna fabrik i Novo mesto, Slovenien.  Sun Living designar sina fritidsfordon för att hjälpa dig att utforska världen med lätthet. En enkel, smart inställning till design med beprövade funktioner och planlösningar med stort utrymme, praktiska egenskaper och hög komfort. Husbilar och vans som är enkla att äga och njuta av.

Just nu har du möjlighet att klämma och känna på en S65 SL & en S75 SL, båda delintegrerade husbilar med långbäddar som planlösning. Nedan får du en rundtur av bilarna. Sun Living S75 SL kommer i vår med ALDE som tillval.

Sun Living S 65 SL

Sun Living S 75 SL

Attraktiv frihet med Sun Living made by Adria mobil

Boka digital visning

Vill du boka en digital visning? Vill du tryggt få en visning av något av våra fordon, husvagn som husbil hemma för visning.  Kontakta oss så tar vi fram  och bokar in ett upplägg som passar dig bäst. 

Med en digital visning får du en guidad, av vår säljare,  visning av fordonet  med möjlighet att ställa frågor utan att behöva vara på plats. Vill du istället ha en filmad visning som du kan spola tillbaka och se flera gånger om så ser vi till att ta fram en film åt dig.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?