Bygg din egen Weinsberg online!

konfiguratorn

Nu kan du bygga din Weinsberg husvagn eller husbil online via Weinsbergs lanserade konfigurator. Med detta verktyg får du på ett enkelt och smidigt sett en tydlig översikt vad som är standardutrustning och vilka tillval som finns för just den husvagn eller husbil du är intresserad av. Allt eftersom du anpassar efter dina önskemål får du löpande information om fordonet tjänstevikt och därmed lastvikt och prislapp. När du är klar med din konfiguration, spara ner din unika kod och/eller skriv ut den eller maila till din Återförsäljare som kan plocka upp din specifikation och hjälpa dig vidare i jakten på din husvagn- eller husbilsdröm.

Upplev succéhusbilen Cara Compact Pepper Edition i 360º

Succéhusbilen Weinsberg Cara Compact Pepper Edition finns nu hemma för visning. En smidig husbil med sin 220 cm smala hydda, tar den sig fram i storstäder såväl som skogsmiljöer. Med sin normala husbilshöjd behåller du rymligheten av just en husbil. Liten utanpå, stor inuti. Trolleri! 

Upplev Pepper Edition i 360 grader genom att klicka på bilden till höger eller här! Pepper Edition är en välutrustad husbil med Fiat 130 HK, markis & mediapaket för 699 000 kr.

Gå direkt till vår fordonsannons HÄR! 

Intresserad? Varför inte börja med att bygga din egen Pepper Edition i konfiguratorn kontakta oss så hjälper vi dig gärna!  

Klick på bilden för att uppleva Pepper Edition i 360 grader.

hemma för visning

Se alla Weinsberg
hemma i lager.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?