Enkelt, smart & klokt – Vakna där du vill med Weinsberg!

weinsberg2021_facebook

Med en av marknadens bästa garantier är Weinsberg inte bara ett smart val men också
ett klokt val

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar och husvagnar till mycket attraktiva priser. Att det medföljer en 10-årig täthetsgaranti är både tryggt och klokt.

Vakna där du vill!

Börja planera din weinsberg nu

INKOMMANDE

Nyheter 2021

Den stora nyheten på husvagnarna är Weinsberg CaraCito, en helt eldriven husvagn som standard i fem planlösningar från 160 000 kr. Med AC för värme och kyla som standard, kompressorkylskåp och elspis och Weinsbergs fingertoppkänsla för design är det en mycket spännande husvagn. Under hösten kommer vi kunna visa upp både en 390 QD och en 500 QDK. Håll utkik.

Förra årets stora husbilsnyhet fortsätter att imponera. Weinsbergs första helintegrerade CaraCore finns nu även med Alde vattenburen golvvärme som tillval, vilket möjliggör ett än bredare användningsområde.

Ladda ner Weinsbergs 2021 kataloger

Tryck på katalogerna nedan för att starta nedladdning.

Husvagnar 2021

Husbilar 2021

Plåtis / van 2021

Inkommande demofordon

Husvagnar och husbilar säljs som aldrig förr. I Sverige är #swemester ett faktum men framförallt i Europa har det fullkomligt exploderat. För att säkra en trygg och klimatsmart semester året runt är det det nu det gäller. Tro det eller ej, för att säkra ditt val av husvagn är det dags att planera för den nu. Kom in och prata med oss om dina önskemål och behov och låt oss hjälpa dig hitta rätt. Säkra din vagn redan nu och planera leveransen till våren. Äventyren väntar runt hörnet!

(Demo) Husvagnar 2021

Observera att länkar nedan går än så länge till 2020 husvagnar på www.weinsberg.se. 2021 kommer inom kort att finnas direkt tillgänglig här på hemsidan. Samtliga fordon på väg in under hösten/vintern, håll utkik på hemsidan och våra sociala medier.

(Demo) Husbilar 2021

Observera att länkar nedan går än så länge till 2020 husbilar på www.weinsberg.se. 2021 kommer inom kort att finnas direkt tillgänglig här på hemsidan. Samtliga fordon på väg in under hösten/vintern, håll utkik på hemsidan och våra sociala medier.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?