Weinsberg husvagnar, husbilar & plåtisar 2021

CaraCito 390 QD

 

I veckan besökte vi Kristinehamns herrgårdscamping och stugor tillsammans med flera andra branschkollegor. Bergholm bjöd in till visning av Weinsberg husvagn, husbil & plåtisar årsmodell 2021.

Normalt gör vi det årligen i Tyskland redan i juni men med rådande pandemi har det skjutits fram och man har fått tänka om och vad är väll bättre än att ha visningen på en camping!

Vilka är de stora nyheterna inför 2021?

Årets stora husvagnsnyhet är Weinsberg CaraCito – helt elektrisk husvagn som standard. Levereras med AC för både uppvärmning och kyla, kompressorkyl och elektriska spisplattor. Kommer i 5 planlösningar pris från 160 000 kr. Gasolpaket finns som tillval.

Nyheter husbilar: Nu finns Alde som tillval även på Scandic Editionmodellerna och med vattenburen golvvärme som tillval på helintegrerade CaraCore. Nyheter plåtis/van: Weinsberg plåtis med Pop-up tak som tillval. Se stjärnorna på första parkett. 

Som alltid, ett klokt val

Som alltid är Weinsberg husvagnar, husbilar och plåtisar byggda på begreppen enkelt, klokt och smart. Ett perfekt fritidsfordon att enkelt resa med och upptäcka nya äventyr och skapa minnen för livet. Självklart har den en av branschens bästa garantier med 2 åts totalgaranti och 10 års täthetsgaranti. Ett klokt val.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?