Husvagnar köpes! (alternativt förmedlas via oss)

created by dji camera

Det råder högtryck i försäljningen av husvagnar. Vi söker nu husvagnar av årsmodell 2006 till 2015. Har du en vagn du funderar på att sälja ? Mejla oss regnr på husvagnen och en kort beskrivning. Bifoga gärna några bilder på vagnen. Skickas till brynjar@backamohusvagnscenter.se. Vi jobbar sedan tidigare även med förmedling av husvagnar (och husbilar) om det skulle vara ett bättre alternativ för dig. Alla husvagnar kommer att fukttestas och genomgå en värdering av oss. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi går tillväga.

Mejla...

till brynjar@backamohusvagnscenter.se

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?