Köp en husvagn eller husbil och du blir del av vår kundklubb – du blir en i familjen!

VIP träff 2018 Backamo Husvagnscenter

Köp en husvagn eller husbil och bli del av vår kundklubb – en i familjen! När du köper din husbil eller husvagn av oss blir du per automatik VIP-kund i vår kundklubb. Det innebär en rad förmåner såsom kundrabatt i tillbehörsbutiken, avsatta akuttider i verkstaden och inbjudan till VIP-träffar där du som kund får möjligheter att ta del av nyheter och modeller före alla andra. Varje år bjuder vi in till två kundträffar om året, en lördag på våren och en hel campinghelg på hösten. Snart går inbjudan ut till vår-kickoffen i mars!

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?