Nyhet 2020: Weinsberg CaraCore 700 MEG – nu hemma för visning!

CaraCore 2020

Missa inte årets hetaste nyhet från Weinsberg, deras första helintegrerade, låt oss presentera Weinsberg CaraCore. Hon finns nu hemma hos oss för visning. CaraCore är en modern trendsättare, en helintegrerad husbil med modern utrustning som sticker ut på vägarna.

När vi började utveckla CaraCore satte vi målen högt redan från början. Vi ville skapa ett mästerverk som skulle bli flaggskeppet i WEINSBERGS husbilsprogram. Ett imponerande samspel av rymdkänsla, material, kvalitet tillsammans med en osedvanligt bra körkomfort.

En helintegrerad modell med alla fördelar som är typiska för denna typ av husbil. Helt enkelt ”State of the Art”, från utseende till förhållandet mellan pris och prestanda.

 

 

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar till mycket attraktiva priser. Weisnber finns som campingbil, halvintegrerad samt alkov.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?