Husvagnar i Ljungskile

Här är våra husvagnar

 

Välkommen att botanisera bland våra husvagnar. I över 20 år har Backamos Husvagnscenter sålt, bytt in och förmedlat husvagnar. Hos oss hittar du flertalet märken och modeller, både nya och begagnade husvagnar, i flera olika prisklasser och utföranden. Är det någon speciell inredning och planlösning som du önskar?

 

Här nedan kan du titta närmare på märken som Polar, Weinsberg och LMC husvagnar.  

Funderar du över vad som passar dig, ny eller begagnad husvagn? Du är alltid välkommen att höra av dig om du vill veta mer om dessa, eller om du undrar över vad som skulle kunna passa dig, en ny eller begagnad husvagn. Du kanske har funderingar över om en husvagn är det rätta för just dig? Kontakta oss så tar vi reda på det tillsammans.

 

De märken och modeller som är aktuella just nu hittar du här nedan. Längre ner på sidan hittar du lite fördelar som kan hjälpa dig att ta ett viktigt beslut. Läs, fantisera och dröm!

Har du alltid drömt om att äga husvagn? 

 

En husvagn är det perfekta valet för dig som vill vakna där du vill. Välj att besöka stadsnära campingplatser eller bo så nära naturen som möjligt.  Fördelarna med att äga en husvagn är stora och möjligheterna enorma. 

 

Funderar du över vilken husvagn som är det rätta för dig? 

 Var ska du använda den, och hur? Vilka ska med? Hur många är ni? Vad har du egentligen för behov? Du kan säkert själv föreställa dig hur du tar dig till campingplatsen och ställer upp husvagnen, nära strand och natur. Tveka inte att kontakta oss med alla era frågor och funderingar.