Hyra husbil

Funderar du på att köpa husbil men vet inte om husbilslivet är något för dig? Då kan hyra husbil hos oss på Backamo Husvagnscenter i Ljungskile vara ett perfekt alternativ. Under 2019 har vi två husbilar som vi kommer att hyra ut. Varav en av dessa kommer att vara utrustad med vinterdäck och möjliggör uthyrning även under vinterdelen av året. Tänk inte för länge om ni planerar husbilssemester denna säsongen då våra husbilar blir snabbt fullbokade under säsongens mest populära veckor v 25-v32.

Hyra husbil priser

Pris:
12 000 kr/vecka + en depositionsavgift/anmälningsavgift på 5000 kr som betalas direkt vid bokning. När ni sedan hämtar ut hyrbilen betalar ni hyressumman på 12 000 kr/veckan. När ni sedan lämnar tillbaka hyrbilen och den har besiktas och godkänts betalar vi tillbaka depositionsavgiften på 5000 kr.

Vad ingår?

200 fria mil (därefter 20 kr/milen). Fullt försäkrad & utvändig tvätt. Båda husbilarna är utrustade med cykelställ, TV, bord & fyra stolar för utebruk, elkabel, markis & tältmatta.

Är det tillåtet att ha med hund?

I en av bilarna är det ok med hänvisning till sunt förnuft. Om det anses vara nödvändigt vid besiktning kan det kommas att dras av på depositionen för extra städning av hundhår i soffa och säten om det bedöms vara nödvändigt. Bil nummer två är helt allergifri och förbjudet med hund.

Vilka extratjänster kan beställas?

Invändig städning.

Hur många får vi plats?

Husbil 1 (Rimor) - registrerad för 5 personer. Husbil 2 (Weinsberg) - registrerad för 4 personer. (Allergifri husbil)