Bohusläns Husvagns- och husbilsmässa är tillbaka!

Översiktsbild av alla husvagnar och husbilar som ställde ut på Bohusläns Husvagns- och husbilsmässa på Hafsten Resort
Den 20-21 april är det dags för andra upplagan av Bohusläns Husvagns- och Husbilsmässa. Mässan hålls åter igen på vackra Hafsten Resort & Camping. Kombinera en campinghelg på vackra västkusten med att inspireras av nya husvagnar, husbilar & tillbehör. Ta tillfället att träffa branschexperter, allt från fordonshandlare till tillbehörsexperter som finns på plats för att hjälpa dig hitta det du söker. Efter förra årets succé är det läge att boka campingplats eller stuga på Hafsten resort redan idag. Givetvis träffar du oss på Backamo Husvagnscenter i vår monter.

Vad kan du förvänta dig?

Utställarlista

Under två dagar kommer du att kunna klämma och känna på flera av branschens ledande husvagns- och husbilsmärken. Det kommer finns tillbehörsexperter på plats och guida dig bland hydrauliska stödben, Cinderella förbränningstoa, solcellerer och batterier. Men även mjuka tillbehör som Ullbäddens härliga sortiment och Futahs badlakan och ponchos. Se hela utställarlistan via länken nedan.

Översiktsbild av alla husvagnar och husbilar som ställde ut på Bohusläns Husvagns- och husbilsmässa på Hafsten Resort

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?