AVSLUTAD: Black Week 17 november – 24 november

E3555835-FC53-4870-BE8A-10CF54B91DA3

Hela vecka 46 kör vi BLACK WEEK erbjudanden på nya husvagnar och husbilar i lager (gäller ej årsmodell 2024 ). Vi kör även prissänkta kampanjer på utvalda begagnade fordon. Se samtliga fordonsannonser här på vår hemsida. Just nu råder vinteröppettider, det innebär att vi har helgstängt, men öppet måndag till fredag som vanligt. Skulle du önska visning av fordon utanför våra öppettider vardag eller helg, kontakta oss så bokar vi en tid som passar oss båda. Ta chansen och säkra din husvagn eller husbil idag, vi bjuder på vinterförvaring på vår gård.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?