Träffa oss på Elmia 6-10 september

backamo husvagnscenter på elmia

Nu på onsdag startar årets stora campingevent, Elmia Husvagn & Husbil i Jönköping. Team Backamo Husvagnscenter finns på plats representerade i våra märkesmontrar, Polar, Weinsberg & Sun Living. Passa på att säkra din nya husvagn eller husbil till mässpriser.

Under tiden håller vi öppet även i Ljungskile, dock med begränsad bemanning och undantag onsdagen den 6 september då vi håller stängt och hela personalstyrkan är på Elmia och träffar leverantörer och uppdaterar sig kring branschnyheter. Vi öppnar som vanligt igen torsdagen den 7 september kl. 10:00.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?