Den nya X-Cursion Van EDITION (PEPPER) baserad på VW T6.1.

230406144149307712

Weinsberg X-cursion Van är en riktig Weinsberg men allt annat än vanlig! Låt oss förklara. Weinsberg bygger på konceptet enkelt campande, kloka val och smarta lösningar. Den nya X-cursion kommer med två innovativa planlösningar som möjliggör höjdpunkter som kompakt på utsidan, 2 meter invändig bredd, stort garage, duschkabin och endast 588 cm lång. Som om det inte räckte så kan du välja till  utfällbar taksäng. X-cursion som bygger på Volkswagen T6.1 kommer med intelligent förarassistent system och hög körglädje. Måste upplevas på plats!

Vi har inväntar en Weinsberg X-cursion Pepper Edition 500 MQ. Planlösningen med tvärsäng, stort garage och innovativ badrumslösning som möjliggör duschkabin trots den blygsamma längden av 588 sm. Husbilen är färdigbyggd, vi inväntar den vilken dag som helst. Nedan kan vi bjuda på filmklipp från både Dusseldorf och Stuttgartmässan och så fort den rullar in på gården hemma i Ljungskile kommer vi bjuda in till rundvandring tillsammans med Brynja. Håll till godo, men tills kan ni passa på att ta del av Husvagn & Husbils rundvandring. Deras YouTube klipp är länkat nedan.

Inkommande från fabrik vilken dag som helst - rundvandring utlovas!

Highlights X-cursion van

Planlösning 500 MQ - på igång

Planlösning 500 LT

Bygg din egen X-cursion Van

Du vet väll att du kan bygga din egen X-cursion, skräddarsy efter dina behov och samtidigt se vikt och pris därefter. Allt detta kan du göra i Weinsbergs konfigurator.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?