Träffa oss på Bohusläns Husvagns- och Husbilsmässa 22-23 april

Höstmässa 13 november

Helgen 22-23 april går startskottet för Bohusläns Husvagn- och husbilsmässa på Hafsten Resort & Camping. Under två dagar visar 12 utställare upp mer än 35 fritidsfordon. Helgen är ett gyllene tillfälle att låta dig bli guidad av experter om du letar ny husvagn, husbil, van eller villavagn. på plats finns även tillvalsexperter om du funderar på montera solceller, hydrauliska stödben eller wifi-uppkoppling. 

Det är första gången mässan anordnas och kommer hållas på området Ängen, det stora gräsområdet på vänster sida om infartsvägen strax innan man anländer till Hafstens reception. Mässan är gratis för alla besökare och det kommer att finnas möjlighet att äta på mässområdet.  

Bohusläns husvagn- och husbilsmässas öppettider

Kom och träffa oss på mässan!

Vi kommer att visa upp husvagnar från Polar och Weinsberg samt husbilar & vans från Sun Living & Weinsberg. Ta hjälp av våra säljare på plats för att hitta din perfekta husvagn eller husbil efter dina önskemål och behov.  

Säkra ditt fordon innan sommaren

Utställare

Boka stuga eller campingplats redan idag!

Hafsten Resort & Camping är en 5-stjärning camping och har något för alla. Mässan infaller samtidigt som poolöppningen av campingens uppvärmda pool. Det finns ett oändligt antal aktiviteter på Hafsten. Gör gärna mässan till en helhelg och boka boende på Hafsten.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?