Thomas visar nya Weinsberg CaraCompact Pepper på Mercedes!

Pepper Mercedes

Har du sett våra nya stjärnor på gården? Weinsberg CaraCompact MB 640 MEG Pepper Edition både med (Suite) och utan taksäng byggd på Mercedes Chassi. Båda finns hemma för visning och här nedan tar Thomas med er på en rundtur.

Highlights Chassi

Highlights Bodel

Se alla Weinsberg hemma i lager

Vill du hellre gå en 360 rundtur?

Nu kan du ta del av Weinsberg CaraCompact MB 640 MEG Pepper Edition även i en 360 rundtur. Vill du känna klämma och uppleva en uppvärmd husbil på plats, slå oss en signal så förbereder vi en visning åt dig. 

Kan du inte få nog?

Här får du en rundtur till, fler vinklar, mer möjligheter att stanna upp dra reglaget fram och tillbaka för att syna detaljerna. När du sedan är redo att kolla tillval, besök konfiguratorn och bygg din Weinsberg husbil.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?