OBS!! AVSLUTAD – Mellandagskampanj 27:e – 30:e december

mellandagskampanj event

Varmt välkomna till oss på Backamo Husvagnscenter under mellandagarna, vi håller öppet tisdag till fredag 10-16 . Vi har heta nyårsinspirerade erbjudanden i tillbehörsbutiken. Vi har mellandagsrea på utvalda begagnade husvagnar och husbilar i lager (med start 27 dec). Funderar du på att beställa ny husvagn eller husbil är det hög tid, passa på innan prishöjningarna. Säkra ditt fordon och stå redo till våren! Självklart kan vi förvara ditt fordon över vintern.

Mellandagsrea på utvalda begagnade husvagnar och husbilar

Följ vårt Facebookevent “Mellandagskampanj” för uppdaterad information om kampanjen och vilka fordon som gäller. Fr o m 23 dec skall samtliga fordonsannonser vara uppdaterade här på hemsidan.

Nyårstips från tillbehörsbutiken

Nudd & Therese i butiken har tagit fram ett par erbjudanden under mellandagar med nyårstema! Skall ni fira i husbilen eller husvagnen? Känns den befintliga dukningen lite vardaglig, samma samma? Då har vi erbjudanden på champagneglas, bestick och servis som kan hotta upp din nyårsdukning.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?