Weinsberg husvagn & husbil – topp tre flest sålda modeller

_1SH6348-Redigera

I dagarna fick vi redovisat vilka Weinsberg husvagnar och husbilar som sålts flest av. Roligt att vi ser några nyheter och uppstickare på topplistan blandat med klassiker som är med år efter år. Flera av modellerna fins hemma hos oss för visning, men du kan också ta del av dem nedan via de länkade digitala rundvandringarna. 

Vi startar upp året med Trettonhelgsöppet torsdag till söndag kl. 12-15. Varmt välkommen att säkra ditt fritidsfordon redan denna helgen. Ett brett utbud av 22:0r från Weinsberg husvagnar hemma för visning och beställning och även lätt begagnade för snabb leverans. Det finns nya husbilar  2021:or från Weinsberg  hemma för snabb leverans till sportlovet eller boka någon av våra reserverade 22:or. Ligger inte “din” planlösning med uppe på topplistan, men du vill ta en digital rundtur – sök bland dessa på Bergholms Youtube kanal. 

Här (länk till lager) hittar du samtliga Weinsberg hemma hos oss för visning och leverans. Fler är på ingång.

Weinsberg flest sålda husvagnsmodeller 2021

1. CaraOne 390 QD

Den ständiga ettan! “Compact-living” när det är som bäst. Allt du behöver på liten smart planerad yta. Tvärbädd alltid bäddad och tillgänglig för den som vill lägga upp fötterna medan övriga sällskapet njuter av en lässtund i sittgruppen. Finns nu även som CaraCito – gasolfri!

2. CaraOne 550 UK

En populär barnkammarlösning där sovdelen för hela familjen är samlad bak i vagnen. Med stor u-soffa fram och fullbredd är det härligt utrymme för hela familjen att röra sig fram och förbi varandra.

3. CaraOne 540 EUH

En av flera smarta lösningar har gjort att denna har seglat upp på delad tredjeplats. Med sin unika planlösning långbäddar, stor sittgrupp och stor dubbelbädd i nedfällbar takversion, som på en husbil har satt den på topplistan. Husvagnen blir något högre än normalt vilket ger en härlig rymd.

Delad 3:a CaraCito 500 QDK

Kul att se att en av de gasolfria el-vagnarna från modellprogrammet CaraCito tar sig in på listan. Inte oväntat på något sätt, fördelar som låg tjänstevikt, prisvärd och smarta lösningar är framgångsreceptet.

En oldie but a goodie <3

Alla Hjärtans dag är inom räckhåll nu när vi passerat nyårsafton och då kom vi att tänka på denna eminenta utmärkelse – utan konkurrens (fortfarande) den bästa alla hjärtans dag vagnen. 😉

Weinsberg flest sålda husbilsmodeller 2021

1. CaraSuite 700ME

En mycket populär planlösning i de flesta husbilsmärkena. Långbäddar, stort garage & nedfällbar taksäng. Vi har en ny 2021 hemma för visning och snabb leverans.

2. CC Pepper 600 MEG

Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper Edition. En modell som år efter år ligger topp tre. Vi har en 2021 hemma och i år lanseras en ytterligare version byggd på Mercedes Benz chassi.

CaraBus 600 ME

En 6 metersvan med långbäddar. Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smarta lösningar. 

OBS! Videon & länk till annons visar en rundtur av 600 MQ (tvärbädd) istället för ME (långbädd).

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?