Backamo 30 år – Jubileumsvecka 15-21 november

Jubileumsveckan fb evenemang

Vi firar 30 år, nu siktar vi på 30 till!

15:e till 21:e november firar Backamo Husvagnscenter 30 år som familjeföretag. 1991 startade Agir och Brynjar sin verkstad i Trollhättan som sedan skulle komma att flytta till Ljungskile och bli Backamo Husvagnscenter. Den resan vill vi denna veckan fira tillsammans med er.

Under veckan kommer vi ha specialerbjudanden i vår tillbehörsbutik på utvalda lagervaror. Vid sidan av dessa varor har vi 10% rabatt på lagervaror i butiken.  är du VIP-kund, dvs har köpt din nuvarande husvagn eller husbil hos oss så har du denna veckan 15% i butiken på varor hemma i lager. Glöm inte visa ditt VIP-kort i kassan. Alla som handlar för 300 kr eller mer i butiken får en lott och är med i dragningen av en gasolgrill från WeCamp. Läs mer om alla erbjudanden via länken.

Vad är väl ett kalas utan tårta? Under veckan bjuder vi på kaffe och tårta och avslutningsvis på söndagen den 21:e november finns vår favorit kaffemoppe på plats från Fogarolli och serverar finkaffe till våra kunder.

"Snabbrepris"

1991

1991 startar bröderna Agir & Brynjar husvagnsverkstad i Trollhättan. Ganska snabbt börjar man önska större lokaler och en möjlighet uppenbarar sig.

1994

1994 köper man fd Backamo Motell med fastigheter på auktion. I detta skede ansluter Linda deras syster till familjeföretaget. Vardagen består av att halva dagen renovera husvagnar och halva dagen renovera lägenheter. En resa som man inte kan göra rättvis i en “snabbrepris”. Vi återkommer med mer…. 😉

2017

2018 inleds ett generationsskifte då Brynjar köper ut sin syster Linda (Agir har sedan tidigare köpts ut) och hans dotter Brynja ansluter. Tillsammans driver de nu vidare familjeföretaget. I år 2021 börjar Brynjar trappa ner på arbetstiden på plats och lämna över till sin dotter Brynja men givetvis kommer han fortsatt verka i kulisserna, dock mer i bakgrunden. 

Säkra din husvagn eller husbil till semestern

I snart två års tid har efterfrågan på husvagnar och husbilar varit på en extremt hög nivå. Det innebär att det är hög tid att säkra sitt fordon inför semestern. Säkra den idag och planera din leverans till sommaren. Har du inte möjlighet att förvara den hemma under vintern? Prata med oss så vinterförvarar vi den åt dig. Passa på under vår jubileumsvecka då vi har jubileumserbjudanden på köp av nya husvagnar och husbilar. Vid köp av ny husbil bjuder vi med fria tillval för 30 000 kr och vid köp av ny husvagn bjuder vi med fria tillval för 10 000 kr. Erbjudandet gäller t o m 21 november.

Ljusa Ljungskile 19 november

Fredagen den 19 november ansluter vi ner till torget i Ljungskile till ett stort antal lokala företag som är på plats för att ljusa upp Ljungskile. 

2016 initierade Stefan Edman till priset Årets Ljushuvud som årligen skall tilldelas någon som har gjort något bra för Ljungskile. Fredagen den 19 november i år delas priset ut för sjätte gången i rad och samtidigt arrangerar Ljungskile Samhällsförening & Uddevalla Näringsliv tillsammans med andra lokala verksamheter och föreningar evenemanget Ljusa Ljungskile. En kväll för invånare och besökare. En stund av ljus, underhållning, möten, samtal och lokal handel. Aktiviteter och event på torget pågår mellan 16:00 – 20:00, medan flera restauranger har öppet längre än så. Torget fylls med musik, sång, dans & torghandel mm. En kväll för stora och små ni inte vill missa!

Backamo Husvagnscenter är på plats med husbil (Weinsberg CaraSuite 650 MF 2021) och utvalda campingtillbehör från vår tillbehörsbutik. Kom förbi och säg hej vettja! Vi ger dig gärna en rundvisning i vår husbil.

Se hela programmet för kvällen på www.ljungskile.se

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?