Nyttja din lokala leverantör & sunt förnuft

e-visning
Med anledning av Covid -19
 
Aldrig någonsin har det varit viktigare att nyttja sin lokala handlare på den plats man bor. Ät takeawaylunchen eller middagen på din lokala restaurang, boka frisörtid, beställ blombud till farfar på äldreboendet, serva cyklarna hos den lokala cykelhandlare osv osv. Tillhör du ingen riskgrupp och känner dig frisk och följer Folkhälsomyndighetens råd, finns ingen anledning att isolera sig. Upplever du förkylningssymtom var snäll mot dig själv och andra och stanna hemma och kurera dig. Sunt förnuft och sans och balans. Företagare på alla håll och kanter i Sverige hittar alternativa lösningar för att underlätta för leverans & visning av tjänster och produkter. Så även vi.
 
Visning av fordon via telefon eller filmklipp
Vi har under en längre period haft möjlighet att erbjuda livevisning av fordon via telefon och för den som önskar så kan vi först filma en grundlig visning och skicka filmen via länk för nedladdning så du som kund i lugn och ro kan se visningen när det passar dig. Kontakta brynja@backamohusvagnscenter.se för mer information.
 
VÅRKICK-OFF 22 mars kl. 12-15
Backamo Husvagnscenter har öppet som vanligt (denna veckan börjar vi med sommaröppettider och har öppet till kl.18:00, mån-tors). Nu på söndag har vi Vårkick-off hos Backamo Husvagnscenter. Redan på lördag smygstartar vi för kundklubben. Med anledning av Covid -19 förutsätter vi att ni våra kunder är rädda om er själva och era närmaste och följer de riktlinjer som finns att läsa på:
 
 
Är du orolig och/eller ingår i en riskgrupp ta det säkra före det osäkra och stanna hemma. Upplever du ev förkylningssymtom var snäll mot dig själv och andra, stanna hemma och kurera dig. Vår personal på Backamo Husvagnscenter följer dessa riktlinjer och vidtar de åtgärder vi kan för att minska risken för smittspridning.

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?