Vi söker servicetekniker för husvagn & husbil!

Vi söker dig som är händig, med viljan och motivation att ständigt lära och utvecklas inom ditt arbete. Utbildning och kunskap får du på plats. Då du blir en i teamet sätter vi stor vikt vid personlighet, alla profiler är intressanta kandidater. Vi ser att du har en hög kvalitetskänsla, är självgående och med hög stresstålighet. Vår verkstad servar, lagar och utför nymontage på husvagnar & husbilar (enbart bodelen).

Arbetsbeskrivning:

Som servicetekniker blir du en viktig del av arbetslaget i verkstaden.

-Utföra service, felsökning, reparationer och montering (bla mycket elektriska tillbehör) på husvagnar & husbilar

-Kundkontakt främst under och efter utfört arbete

-Leveransservice & demonstration av sålda objekt

Krav: B-körkort, kan hantera det svenska språket i tal och skrift

Bonus: Erfarenhet av husvagn, husbil, båtbygge, snickeri och bilverkstad, gasol samt elkunskaper 12V och 230V. BE-körkort.

Tjänsten är en provanställning på 6 månader med en ev. förlängning till en tillsvidareanställning.

Omfattning: 100%

Är du intresserad av tjänsten, vänligen sök omgående då vi intervjuar löpande och anställer så snart vi träffat rätt. Bifoga CV och ett kort personligt brev om dig själv.

Ansökningar mottages ENBART via mail då vi går in i högsäsong. Vänligen skicka din ansökan märkt “Servicetekniker” i ämnesraden till jobb@backamohusvagnscenter.se.

I över 20  år har familjeföretaget Backamo Husvagnscenter arbetat med husvagnar och husbilar. Idag säljer, köper, förmedlar & hyr vi ut både husvagnar och husbilar.  Vi har en fullserviceverkstad (med undantag för bildelen på husbilar) och en 400 kvm stor tillbehörsbutik. Vi är tio stycken anställda, fördelat på 40%  kvinnor och 60% män. Vi hoppas du, kvinna som man vill bli en del av vårt team. Välkommen med din ansökan!