April April (Uppdatering)

Då var första april över för den här gången.
Vårt aprilskämt kan ni läsa nedan.
Det innebär att det mesta i texten nedan är påhittat och bör tas med en (stor) nypa salt.

Hoppas ni alla får en trevlig sommar!

 


Framtiden är här.

Vi har jobbat hårt, och som vi har väntat på att få presenteram BaCaravan, framtidens husvagn.
Vi på Backamo Husvagnscenter är äntligen färdiga med förhandlingarna och det är klart att Cabbyfabriken åter kommer att användas.

“Då vi sedan tidigare har ett samarbete med SoliferPolar, som nu köpt delar av Cabby så passar detta väldigt bra. Vi kan bilda ett samarbete istället för en konkurrens” säger Linda Svanholt som äger företaget tillsammans med sin bror Brynjar Gudmundsson.

“Vår dröm om ett eget märke kan nu äntligen komma till liv.”

BaCaravan (2)

“Att få starta upp husvagnstillverkning i Cabbyfabriken är jätteroligt. Det är en bra fabrik, anpassad perfekt för husvagnstillverkning och vår dröm om ett eget märke kan nu äntligen komma till liv” säger Brynjar.

Än så länge finns det bara ett koncept och en plan, men arbetet med att förbereda både fabrik, underleverantörer och personal inför tillverkningen är i full gång.

“Vi vill ha den första BaCaravan-vagnen ute hos kund i mitten av 2017.” fortsätter Brynjar.

BaCaravan kommer i första upplagan i en modell och heter BaCaravan 400 A1. Husvagnarna kommer vara av helgjuten glasfiberkonstruktion med isolering och invändigt material som inte är vattenkänsligt. Garantierna som ges blir 3 års totalgaranti och 10 års täthetsgaranti.

10 års täthetsgaranti!

BaCaravan (6)

“Konstruktionen består av glasfiber, isolering, väggskivor samt inredning. Vi siktar på att inte ha ett enda läckage, men som ytterligare säkerhet för både oss och kunden är även isoleringen, väggskivorna och inredningen vattensäkrade. Inredningen vi använder kan du sänka ner i vatten utan att någon som helst skada sker. Det tillsammans med våran 25-åriga erfarenhet av husvagnsverkstad gör att vi kan vara säkra nog att ge 10 års täthetsgaranti.” säger Brynjar.

“Vårt sikte är inställt på en husvagn som de allra flesta får dra. Totalvikten blir 750 kilo, men chassit tillåter en höjning till 1100 kilo som mest.” fortsätter Linda.

Mycket mer detaljer finns inte att ge ut öppet just nu, då förhandlingar och planeringen inte är helt komplett. Nedan kan ni se det något futuristiska utseendet, som givit BaCaravan sin slogan “Framtiden är här”. Klicka på en bild nedan för att se den i större format.

 

Vi ser fram emot att höra vad ni tycker. Följ oss på Facebook och följ med på denna otroliga resa.

BaCaravan – Framtiden är här!