Söndagsöppet 28 juni kl. 12-15 sedan stänger vi söndagar i juli

2f

Söndagen den 28:e juni har vi sista söndagsöppet innan vi stänger söndagar i juli månad. Vi får tillfälle att ladda batterierna lite extra under helgerna i juli månad inför höstens alla spännande lanseringar av årsmodell 2021. Vi har naturligtvis öppet som vanligt måndag till fredag. Sedan öppnar vi söndagar igen fr o m den 2:e augusti. Som vanligt, skulle ni önska visning av vagn utanför våra öppettider, prata med oss så bokar vi in en tid som passar.

Men som sagt 28 juni:e (i skrivande stund infaller det imorgon) så är ni varmt välkomna att säkra er husvagn eller husbil till semestern.

Vill du sälja din husvagn eller husbil?

Vi hjälper gärna till med förmedling av den. Har du en begagnad husvagn årsmodell 2006 upp till och med 2015 och vill göra en snabb affär så kan vi vara intresserade av att köpa in den av dig. Hör av dig till oss via förmedlingsformuläret på sidan förmedling i huvudmenyn.

Pågående kampanjer just nu!

  • Köp en nya Polarvagn 2020 så bjuder vi med ett nytt Isabella förtält.
  • *VECKANS HUSBIL, Eriba Jet 613 årsmodell 2010, JUST NU: 475 000kr. *gäller t o m 6 juli. Motoroptimerad 180 hk, Extra lås bodelsdörr, Säkerhetsskåp, ca 4650 mil. Helintegrerad, med dubbelbädd & stort garage.
  • Extra bra för ditt inbyte vid köp av ny husvagn.
  • Prata med oss så berättar vi mer!

 

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?